• Σχετικά με εμάς

Ιστορικό ΕΛΒΙΖ

About us

 • Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. A.E. ιδρύθηκε το 1963. Λειτουργεί από το 1969 με δύο εργοστάσια παραγωγής Ζωοτροφών, στο Πλατύ Ημαθίας (1969) και στο Πετροχώρι Ξάνθης (1993),  προσφέροντας πάντα στον Έλληνα Κτηνοτρόφο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

  Η ποιότητα διασφαλίζεται και με την εφαρμογή συστήματος ISO 22000.

  Σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας  της  ΕΛ.ΒΙ.Ζ  Α.Ε.  είναι η διάθεση στον Έλληνα Κτηνοτρόφο μιας ισορροπημένης και υγιεινής ζωοτροφής, που να δραστηριοποιεί στον υψηλότερο βαθμό τις παραγωγικές δυνατότητες των ζώων, βελτιώνοντας και την ποιότητα των ζωοκομικών προϊόντων όπως και το  κόστος παραγωγής τους.

  Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. μέχρι το 2011 είχε βασικό μέτοχο την Αγροτική Τράπεζα. Τον Φεβρουάριο του 2012 το 99,9% των μετοχών της εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε.        

  Η εταιρεία συνεχίζει τη λειτουργία της, σαν ανεξάρτητο Νομικό Πρόσωπο, σεβόμενη την παράδοση της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, τα οποία την καταξίωσαν στη συνείδηση του Έλληνα Κτηνοτρόφου.

  Ο όμιλος ΕΥΡΟΦΑΡΜ Α.Ε. πρωτοπόρος στο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής, καθετοποιεί την παραγωγή στο χώρο της κτηνοτροφίας, προς όφελος του Έλληνα Αγρότη-Κτηνοτρόφου, αλλά και της αγροτικής οικονομίας του τόπου μας.      

  Η παραγωγή σιταριού, καλαμποκιού, μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας, γίνεται στη Μακεδονία και τη Θράκη με συμβολαιακή γεωργία και με την πλήρη υποστήριξη των Γεωπόνων του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε.

  Τα προϊόντα μας παράγονται με εξασφαλισμένη τη χρήση πρώτων υλών, πιστοποιημένων με τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ποιότητας, της ολοκληρωμένης διαχείρισης και επιπλέον πιστοποίηση για πρώτες ύλες απαλλαγμένες από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τις επικίνδυνες αφλατοξίνες.

   

  innovation

s